ABOUT

Jonathan Oosterhout, oprichter en eigenaar TubioPlan

Jonathan is een ware beelddenker. Al van jongs af aan koestert hij een diepe fascinatie voor de visuele wereld. Zijn liefde voor het vastleggen van deze beelden leidde hem op jonge leeftijd naar de kunst van het tekenen. Deze passie groeide al snel uit tot het creëren van stripboeken, waarin hij niet alleen de illustraties verzorgde maar ook de verhaallijnen bedacht.

Tijdens zijn tienerjaren verbreedde Jonathan zijn interesses met een speciale voorkeur voor grafisch ontwerp, muziek, audio nabewerking, fotografie en film.

Deze passies vormden de ideale mix voor het produceren van doeltreffende video’s. Als resultaat van deze ontwikkeling werd Oosterhout Productions opgericht in 2011, waarna het in 2016 zijn naam wijzigde naar TubioPlan.

 

Als de drijvende kracht achter TubioPlan kenmerkt Jonathan zich door zijn flexibiliteit en enthousiasme. Zijn nieuwsgierigheid en leergierigheid stimuleren voortdurende verkenning van nieuwe technieken en het bijhouden van de laatste trends. Met een doelgerichte aanpak hanteert hij een efficiënte en directe werkstijl. Maar bovenal hecht hij enorm veel waarde aan een prettige samenwerking.

Het verhaal achter de naam TubioPlan

Jonathan is geboren in Spanje en heeft daar een groot deel van zijn jeugd doorgebracht. Hij heeft een Spaanse moeder en een Nederlandse vader.

De achternaam Tubio is afkomstig van zijn moeder.

Wat zo mooi is aan Tubio, is dat het bestaat uit TU, wat in het Spaans jij/je/jou betekent, en BIO, wat leven betekent. Samen vertaalt dit zich naar jouw leven of jouw verhaal. Bij TubioPlan draait alles om het vertalen van jouw verhaal in krachtige beelden.

En wat betreft Plan? Dat is misschien wel het belangrijkste aspect van het produceren van een video, want elke goede video begint met een goed plan.

En zo is de naam TubioPlan ontstaan.

Scroll naar boven