Jonathan Oosterhout, oprichter TubioPlan

“Werken met Jonathan betekent mooie plaatjes, gegarandeerd. Deze Spanjaard van origine heeft een bijzonder talent voor beeld. Of de film nu vraagt om extra dynamiek, emotie of een puur zakelijke uitstraling. Door echt te denken in beelden weet hij de juiste snaar te raken.”

Het verhaal achter de naam TubioPlan

Mijn vader – Bauke Meinte Oosterhout – studeerde klassieke gitaar op het conservatorium van Alicante. Daar ontmoette hij Isabel Tubio Hernandez, mijn moeder. Wat ik mooi aan Tubio vind is dat het bestaat uit “TU”, wat in het Spaans jij/je/jou betekent, en “BIO” wat leven betekent . Samen dus “jouw leven” of “jouw verhaal”.
En Plan? Nou ja, dat is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het maken van een filmproductie.
Want elke goede film begint met een goed plan.

 

TubioPlan is voortgekomen uit Oosterhout Productions. In 2016, na vijf geweldige jaren als Oosterhout Productions, is besloten om van bedrijfsnaam te veranderen.

Wie zijn wij

“Wij” klinkt misschien als een groot bedrijf, maar bij TubioPlan gaat het om een eenmanszaak. Waarom spreek ik dan van wij? Dat komt omdat ik samenwerk met andere ZZP’ers, die elk hun eigen expertise hebben. Op deze manier kan ik voor elke opdracht het best mogelijke team samenstellen.