Info

Wie zijn wij

“Wij” klinkt misschien als een groot bedrijf, maar bij TubioPlan gaat het om een echte eenmanszaak. Waarom spreek ik dan van wij? Dat komt omdat we samenwerken met andere ZZP’ers, die elk hun eigen expertise hebben. Op deze manier kunnen we voor elke opdracht het best mogelijke team samenstellen.

Jonathan Oosterhout, oprichter TubioPlan

Jonathan is een echte beelddenker. Van jongs af aan is hij gefascineerd door hoe dingen er uit zien en de details waaruit alles is opgebouwd. Omdat hij al deze beelden en details wilde vastleggen, begon hij op jonge leeftijd met tekenen. Het tekenen van stripboeken werd al snel een hobby. Naast het tekenen van de strips verzon hij ook zelf de verhaallijn.

Het verhaal achter TubioPlan

TubioPlan is voortgekomen uit Oosterhout Productions. In 2016, na vijf geweldige jaren als Oosterhout Productions, is besloten om van bedrijfsnaam te veranderen. Waarom? Voornamelijk door de verwarring die de naam met zich meebracht.

Waarom TubioPlan? Tubio is Jonathan’s tweede achternaam. Hij is het resultaat van een Spaanse moeder en een Nederlandse vader. Wat mooi aan Tubio is, is dat je het kunt opdelen in “TU”, wat in het Spaans jij/je/jou betekent, en “BIO”, wat een afkorting is van biografie. Voeg je het in het Nederlands weer samen dan krijg je “jouw biografie”.
En Plan? Nou ja, dat is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het maken van een filmproductie. Want elke goede film begint toch altijd met een goed plan.

Wat maken wij en wat kan je van ons verwachten

TubioPlan is een filmbedrijf. Wij maken hoogwaardige filmproducties onder andere voor bedrijven, gemeenten, zorginstellingen, overheidsinstellingen en evenementenbureaus.

Vertel ons jouw ideeën en samen kijken we hoe we een film kunnen realiseren die het beste past bij jouw verhaal.

Het is ook mogelijk om TubioPlan in te huren voor een enkele discipline zoals camerawerk of montage.